AFDELING 5 Zuid-Holland
 
Telegram Messenger app


Inleiding
Als proef (beta) hebben we een Robot app ontwikkeld waarmee lostijden zichtbaar kunnen worden op uw smartphone middels een pusch berichtje zodra de lostijden worden ingevuld op de Compuclub uitslagen site door de LC. U dient hiervoor de app Telegram (Playstore android ) of Telegram (appstore iphone) te installeren op uw smartphone of tablet. (Kan met elk apparaat waar Telegram op geinstalleerd kan worden.) Volg de aanwijzingen tijdens de installatie
Telegram Messenger is een zelfde soort programma als Whats app bij velen bekend onder u. Het programma Telegram is van derden en te vinden in appstore of playstore. Afdeling 5, Compuclub en onderstaande ontwikkelaars van de bot geven geen ondersteuning van de installatie of gebruik van Telegram en is en kan dus nergens voor aansprakelijk worden gesteld. De installatie en gebruik valt dus onder uw eigen verantwoordelijkheid.
Omdat de Robot App een nieuwe ontwikkeling is weten we natuurlijk niet helemaal zeker of alle berichten goed door gaan komen en komen we pas achter als er gelost gaat worden. vandaar een
open bèta versie.
Wat is een beta versie?
We hebben de Robot App ontwikkeld omdat wij denken dat hier behoefte aan is en zeker nu er geen TT meer is van de NPO.Na installatie op uw smartphone of tablet

Zodra de installatie is voltooid start u de messenger en kiest u contact zoeken
U zoekt dan naar Compuclub Lossings Berichten.

Klik op de chat en u krijgt onderstaande te zien


Nadat u op begin klikt...

Krijgt u meteen de commando's en dus feitelijk de werking te zien ervan. let op het is een op een. U "praat" niet in een groep. U praat tegen een Robot App..... Als u andere commando's stuurt dan antwoord de Robot App netjes, beleefd en correct terug naar u als... "Ik heb uw vraag niet goed begrepen...."

Commando's
Typ "Aanmelden 5" en u staat in verbinding met de bot en krijgt een push bericht zodra er een lossingtijd van afdeling 5 is ingevuld op de Compuclub server.

"Info" en u krijgt informatie over het gebruik.
Met "Aanmelden 5" en staat u in verbinding met de Robot app maar.....
Meld u zich aan en er is een lossingsbericht al uitgegeven dan krijgt u geen pushbericht meer.
U bent dus feitelijk te laat wakker geworden. Maar daar hebben we wat op bedacht.... U typt dan "Lossing 5" en u krijgt meteen alle lostijden van die dag te zien van Afdeling 5 mits lossing is ingevuld..
Kies "Afmelden 5" om geen lossingstijden meer te ontvangen van afdeling 5. U kunt op elk gewenst tijdstip u weer aanmelden.


Ontwikkelaars van de bot.

Gerard en Mark van Leeuwen - Maasland

Wij wensen u veel plezier met de door ons ontwikkelde Robot App.