AFDELING 5 Zuid-Holland
Huldiging kampioenen Afd 5 en Ladies League verplaatst naar 12 februari 2022

Mede door de aangescherpte corona maatregelen hebben wij moeten besluiten de huldiging van de kampioenen van Afdeling 5 en de Ladies League niet door te laten gaan op 20 november.

Wij hebben wel een nieuwe datum voor de huldiging geprikt, dat wordt 12 februari 2022. Uiteraard allemaal onder voorbehoud van de dan geldende maatregelen.

Bestuur Afdeling 5
Huldiging kampioenen Afd 5 en Ladies League

Op zaterdag 20 november staat de kampioenenhuldiging van afgelopen seizoen op het programma. Ook de prijswinnaars van de Leadies League worden die dag gehuldigd. Hieronder het programma:

Ladies League: 12.30 uur zaal geopend.  Om 13.00 uur opening door de voorzitter, daarna huldiging winnaars en uitreiken prijzen Ladies League. Niet afgehaalde prijzen vervallen aan de Leadies League commissie. 

Afdeling 5: Zaal open om 15.30 uur. Om 16.00 uur  opening door de voorzitter, aansluitend huldiging van de kampioenen. Om 18.00 uur optreden Mystery Gast.

Om 18.30 uur:buffet en om 20.00 uur afsluiting door de voorzitter.

Met betrekking tot de kampioenen van Afdeling 5 nog het volgende. De winnaars ontvangen een beker/sportprijs. Echter er is ook de mogelijkheid om in plaats van een beker/sportprijs te kiezen voor een cadeaubon. Als dit het geval is graag voor 17 oktober een mailbericht naar secretaris@afdeling5.nl 

Uiteraard moeten de gewonnen prijzen op 20 november worden afgehaald. Prijzen die niet zijn afgehaald vervallen aan de afdeling.

Bestuur Afdeling 5.

 

 

 
Einde seizoen 2021

De attractievlucht vanuit Fontenay sur Eure is gewonnen door de combinatie Lin uit Rijnsaterwoude. Hun duif was de snelste van de 2611 duiven die mee deden. Met deze vlucht is het seizoen afgesloten. Nu het seizoen er weer op zit, wordt het weer tijd om na te denken over volgend jaar. Op 24 november staat de najaarsvergadering van de afdeling gepland. Voorstellen kunnen via de samenspelen worden ingestuurd. Het bestuur samenspel zal de voorstellen voorzien van een pré advies en doorsturen naar de secretaris van afdeling 5 zodat deze in de vergadering behandeld kunnen worden. Omdat de stukken uiterlijk op 25 oktober bij de secretaris van de afdeling binnen moeten zijn is het zaak om eventuele voorstellen op tijd naar het bestuur van je samenspel in te sturen. Dus zijn er voorstellen, zet ze netjes op papier en stuur ze naar de secretaris van het samenspel. 

Wij zijn zoals bekend ook dringend op zoek naar geschikte kandidaten om meerdere plekken binnen het Afdeling 5 bestuur op te vullen. Meld je aan bij secretaris@afdeling5.nl. 

Tot slot nog het volgende; de uitslag van de vlucht N37 zal naar verwachting aan het eind van de dag ook zichtbaar zijn op de uitslagen pagina.

 Bestuur Afdeling 5