AFDELING 5 Zuid-Holland
Africhting Roosendaal dinsdag 4 april

Dinsdag 04-04 zal er een africhting georganiseerd worden vanuit Roosendaal. Inkorven op maandagavond 03-04. De duiven zullen in drie groepen (rood-wit-blauw) worden gelost. Als uw vereniging aan deze africhting wil deelnemen kunt u zich opgeven door (voor zondagavond 02-04 18:00 uur) een mail te sturen naar vervoer@afdeling5.nl of telefonisch contact op te nemen met 06-54637468. Voor het opgeven geldt wel een minimum aantal van 200 duiven. Mocht uw vereniging dit aantal niet behalen en toch opgehaald worden, dan wordt dit aantal alsnog in rekening gebracht. 
Hoklijsten en entverklaringen

Waarde Sportvrienden

Gaarne de hoklijsten voor 28 Maart  insturen per mail naar    hoklijsten@afdeling5.nl

De entverklaringen  voor 18 Maart naar   chris.busscher@planet.nl

B v Dank

 
Foto's Huldiging Kampioenen afdeling 5 en de Ladies Leaque 2022

  Foto's    Kampioenen Huldiging Afdeling 5 en de ladies leaque 2022 

Welke zeer geslaagd was en hulde aan de werkers die hier aan hebben mee gewerkt

https://photos.app.goo.gl/tH7t2PRE88drGEC79 
Concept vliegprogramma 2023

Bij de vergaderstukken die op 10 september aan de besturen van de samenspelen zijn verzonden is ook een concept vliegprogramma 2023 bijgevoegd. Dit programma (dat ook op de site van afdeling 5 staat bij de aankondiging van de ALV) is het enige dat besproken zal worden tijdens de ALV.

Andere programma's die rondgestuurd worden via Facebook of andere kanalen zijn niet van bestuur Afdeling 5 afkomstig. 

Met vriendelijke groet

Bestuur Afdeling 5
Geen extra africhtingen meer

Afgelopen week waren de aantallen duiven voor de extra africhting al flink teruggelopen en voor komende week zouden er, op basis van de informatie die wij hebben gekregen, nog minder duiven komen. Dit heeft ons doen besluiten om dit najaar geen extra africhtingen meer te organiseren. 

Wij hopen dat iedereen een goede herfst en winter tegemoet gaat en dat we ons in het voorjaar 2023 weer kunnen opmaken voor een nieuw seizoen.

Bestuur afdeling 5
Login