AFDELING 5 Zuid-Holland
Einde seizoen 2021

De attractievlucht vanuit Fontenay sur Eure is gewonnen door de combinatie Lin uit Rijnsaterwoude. Hun duif was de snelste van de 2611 duiven die mee deden. Met deze vlucht is het seizoen afgesloten. Nu het seizoen er weer op zit, wordt het weer tijd om na te denken over volgend jaar. Op 24 november staat de najaarsvergadering van de afdeling gepland. Voorstellen kunnen via de samenspelen worden ingestuurd. Het bestuur samenspel zal de voorstellen voorzien van een pré advies en doorsturen naar de secretaris van afdeling 5 zodat deze in de vergadering behandeld kunnen worden. Omdat de stukken uiterlijk op 25 oktober bij de secretaris van de afdeling binnen moeten zijn is het zaak om eventuele voorstellen op tijd naar het bestuur van je samenspel in te sturen. Dus zijn er voorstellen, zet ze netjes op papier en stuur ze naar de secretaris van het samenspel. 

Wij zijn zoals bekend ook dringend op zoek naar geschikte kandidaten om meerdere plekken binnen het Afdeling 5 bestuur op te vullen. Meld je aan bij secretaris@afdeling5.nl. 

Tot slot nog het volgende; de uitslag van de vlucht N37 zal naar verwachting aan het eind van de dag ook zichtbaar zijn op de uitslagen pagina.

 Bestuur Afdeling 5